De werking van ons kantoor tijdens de coronacrisis. We laten u niet in de steek.

Wij hebben de werking van ons advocatenkantoor gewijzigd als gevolg van het Coronavirus.

De gezondheid en de veiligheid van onze collega’s en cliënten en relaties zijn prioritair. Wij doen er alles aan om het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden en onze bedrijfscontinuïteit te garanderen. Wij hebben inmiddels alle mogelijke hygiënische maatregelen genomen in ons kantoor om de gezondheid van al onze bezoekers te beschermen.

Daarom werken onze advocaten, onze staf en administratie de komende weken zoveel mogelijk van thuis uit en opereert ons kantoor “met gesloten deuren”. Wij blijven voor iedereen vlot bereikbaar per telefoon 011/281881 (Hasselt) en 014/727530 (Geel) , per mail dehaese@dehaese.be.

Er is permanentie tijdens de normale kantooruren voor bvb. het binnenbrengen en afhalen van documenten.

Indien u uitzonderlijk oordeelt dat een persoonlijk contact op ons kantoor in Hasselt of Geel toch dringend aangewezen is, kunt u telefonisch of per mail een persoonlijke afspraak aanvragen. Wij bespreken dan graag met u hoe dit best wordt georganiseerd. Tevens bespreken we graag met u de haalbaarheid van alternatieven zoals digitale meetings : conference calls (die wij voor u kunnen organiseren met 2 of meerdere personen), videoconferencing en andere digitale realtime contactmogelijkheden.

Deel via: