Videoconsultatie en telefonische consultatie genieten de voorkeur. Veilig afspreken op ons kantoor is ook mogelijk.

Een digitale afspraak is wellicht niet voor iedereen mogelijk. Een afspraak op kantoor blijft natuurlijk mogelijk: u hoeft in dat geval niet te aarzelen om een afspraak op kantoor te vragen. Wij volgen immers zeer nauwgezet de richtlijnen van de overheid, nemen permanent alle veiligheidsmaatregelen zodat afspraken op ons kantoor steeds veilig en ‘corona-proof’ kunnen plaatsvinden.

Graag overlopen we even deze maatregelen:

  • Een fysiek consult is enkel mogelijk indien u zich de laatste twee weken niet onwel hebt gevoeld, en u op het moment van het consult geen koorts, verkoudheid of ongewone spierpijn heeft.
  • De receptie is van plexiglas voorzien. Een mondmasker tijdens het consult is verplicht, ook voor al onze kantoorleden. Indien u niet over een masker beschikt, zal u bij binnenkomst een mondmasker ontvangen. (U krijgt dit masker dan mee naar huis!) Bij aankomst op kantoor wordt gevraagd om uw handen grondig te ontsmetten, handgel is voorzien.
  • We proberen gelijktijdige consultaties te vermijden. Cliënten nemen bovendien in de verschillende consultatieruimtes plaats op de stoelen die op ‘social distancing’afstand van elkaar geplaatst zijn.
  • Wij vragen u om u alleen aan te bieden, tenzij de aanwezigheid van meerdere personen noodzakelijk is om de afspraak nuttig te laten verlopen.
  • Stoelen, deurklinken,... worden na elke consultatie grondig ontsmet.
  • Betalen kan/doet u in de consultatieruimte, enkel elektronisch. Dit kan veilig via Bancontact of Payconiq.

contact

Deel via: